Bli ett megaego

OBS!

Viktigt för dig som köper hampaprodukter mer än en gång per år!

Som du kanske redan upptäckt drivs HampaButik.se numera av företaget MegaEgo AB. Det borde egentligen inte göra så stor skillnad mot tidigare, men faktum är att det kan komma att göra en stor skillnad för dig framöver.

Den första stora förändringen är att DU får bättre priser, om du vill...

Du kommer att få tillgång till våra MegaEgo priser.
De här priserna är betydligt lägre än vad du ser på vår normala webshop. Till och med bättre priser än de redan rabatterade priserna. 

Det enda som krävs för att få tillgång till det här är att du är inloggad på vår nya medlemsportal. 

Du kommer även märka en hel del andra förändringar och överraskningar  framöver...

Du kommer att se nya produkter som inte syns på vår allmänna sida, du kommer att få erbjudanden som slår allting annat vi lägger fram allmänt utåt, du kommer att få mer hjälp med att må bra och hålla dig frisk och stark, m.m.
MegaEgo handlar inte enbart om Hampaprodukter. Det handlar mer om att du ska må bra och trivas med livet. Vi är nämligen övertygade om att när du mår bra och dit ego är tillfredsställt kommer det också sprida sig vidare till andra.

Det är mycket enkelt att bli medlem...

Det är mycket enkelt att bli medlem. Medlemskapet är tänkt att kosta runt 500kr/år framöver, och det kommer absolut att vara värt det, MEN...

...vi bygger just nu upp innehållet och vill ha in några stycken som testar och ger oss feedback tillbaka. Vi vill helt enkelt ha hjälp att skapa det absolut bästa medlemskap som går att få.

Som tack för att du hjälper till med dina kommentarer och dina åsikter vill vi ge dig ett livstids medlemskap (gäller ett begränsat antal).

Det här behöver du göra...

1. Beställ som vanligt ur webbshoppen för ett totalt belopp över 250kr.

2. När du sedan tittar i varukorgen kommer du att se ett erbjudande om att bli medlem.

3. Klicka på "Ja tack!" och en ansökan om medlemskap läggs på din beställning.

Svårare än så är det inte!

Du kan aldrig förlora på det!

Självklart finns inga bindningstider, uppsägningstider eller köpkrav framöver. Du kan alltså aldrig förlora på att bli medlem.

OBS! Gäller bara nu under introduktionen.

Vi söker ett begränsat antal personer som hjälper till att testa medlemskapet. När det antalet är uppfyllt tas det här erbjudandet bort.

Självklart finns det inga bindningstider, uppsägningstider eller köpkrav (förutom första köpet). Du kan alltså aldrig förlora på att bli medlem.

  • Tillgång till MegaEgo priser
  • Tillgång till produkter som bara syns för medlemmar
  • Specialerbjudanden och gåvor
  • Större helhetssyn på din hälsa och ditt ego.
  • m.m...