MegaEgo plus

MegaEgo Plus bonusprogram

Vi hoppas att du älskar våra produkter lika mycket som vi själva gör och att du förmodligen pratar med andra om dem. Om du hjälper till att sprida budskapet är det väl inte mer än rätt att du också får en liten bonus för det...

Du rekommenderar andra att gå in på våra sidor. Om personen du rekommenderat köper någonting under de kommande 3 månaderna få du en bonus från oss. En bonus som du kan använda att handla produkter för i webbshoppen.
På så sätt kan du enkelt få bonus och få möjlighet att finansiera dina egna inköp. Kanske till och med plocka ut produkter helt utan kostnad.
(du får inte bonus på egna köp)

Bonus om och om och om...  under 3 månader

Varje person som du rekommenderar till våra sidor ligger kvar hos oss i 3 månader framåt. Alla inköp som den personen gör under de 3 kommande månaderna får du bonus för. Du gör jobbet en (1) gång och kan sedan få bonus flera gånger efteråt utan att behöva lyfta ett finger. Ingen försäljning eller övertalning, bara rekommendera folk att gå in på en hemsida.

Hur mycket får jag i bonus?

Du får 25kr per produkt som säljs under den kommande 3 månadersperioden efter att vi registrerat din rekommendation.
Gäller näst intill alla produkter. Lägre prissatta produkter kan vara undantagna eller ge lägre bonus.

Exempel 1: 1 person av de du rekommenderar köper 4 produkter under 3 månader = 4X25kr = 100kr i bonus till dig. 

Exempel 2: 10 personer som du rekommenderat till oss köper i genomsitt 4 produkter var under 3 månader = 4x25x10 = 1000kr i bonus till dig.

Vi arbetar och säljer åt dig...

Din uppgift är enbart att rekommendera personer att besöka någon av våra sidor för att få mer information. Du ska alltså inte sälja några produkter själv. När personen kommer in på våra sidor tar vi över marknadsföringen och hjälper kunden att få rätt information för att kunna ta ett beslut om att köpa. Om personen köper får du en bonus som tack för din rekommendation.
Men det slutar inte där...

Vi fortsätter med att erbjuda kunden flera produkter, kanske kör ett par kampanjer, lanserar nya produkter etc. under de kommande 3 månaderna. Om kunden då handlar får du bonus för varje produkt som köps.
Du rekommenderar 1 gång, vi hjälper dig få bonus flera gånger från samma refererade person efteråt.

- Hur vet ni att jag rekommenderade kunden?

Du får en unik länk till vår hemsida. Den länken kan du sedan be dina kontakter klicka på. Du kan t.ex. lägga in länken på Facebook eller andra sociala nätverk som du är med i. Du kan lägga in länken i email som du skickar ut. Du kan lägga upp länken på hemsidor, bloggar, forum etc.
VIKTIGT! Läs regler och villkor noga innan du börjar sprida din länk.

- Hur får jag ut min bonus?

Varje gång någon handlar en produkt får du 25kr registrerat på ditt konto hos oss. De pengarna kan du sedan använda för att plocka ut produkter för. Näst gång du handlar loggar du in på ditt konto, väljer produkt och i kassan kan du sedan klicka på länken att du vill använda din din bonus. Har du tillräckligt med bonus kan du till och med plocka ut produkter helt utan kostnad.

Så här går du med...

MegaEgo Plus programmet är helt gratis. Du registrerar dig här nedan.

[affiliate_area]